Joint venture

Vi får til tider henvendelser fra iværksættere som har en god idé og som ønsker et partnerskab med IndoSoft. Grunden kan være flere, men for det meste er det økonomien og IT færdighederne bag projektet der spiller ind. Her nedenfor vil jeg forklarer hvordan jeg normalt griber det an.

Da idéer skal beskyttes er det normalt at vi underskriver en NDA som det første, dvs. at du trygt kan sende dit projekt og forslag til et evt. samarbejde til os og vi vil behandle al information fortroligt.

Når jeg har læst det tilsendte materiale, vil jeg tage en beslutning om det er noget jeg kan se muligheder i eller ikke. Hvis ikke så får du ærligt svar fra mig og med mine synspunkter omkring projektet, og selvom jeg ikke kan se mulighederne kan det jo godt være at andre kan.

Hvis jeg synes at idéen er god og kan se økonomi og en fremtid for den, skal vi have lavet en aftale der indeholder en plan over udviklingen og de økonomiske aspekter for partnerskabet. Det er svært her at skrive hvad en aftale skal indeholde da det jo altid er individuelt for hver projekt, men det skal selvfølgelig være så begge parter er tilfredse.

Har ovenstående fanget din interesse så send en mail til mig med beskrivelse af dit projekt og jeg vil så vende tilbage til dig med svar.

 

Se referencerSe priser